Siapa Kami

About Us

CHOCOJAR AZIEMARTMAJU merupakan perniagaan milikan tunggal yang didaftarkan pada awal bulan Januari 2020, bagi menjalankan aktiviti membuat produk makanan bijirin bersalut coklat premium. Pengusaha memilih untuk menceburi perniagaan ini kerana ianya telah dilakukan secara sambilan dan kecil-kecilan mulai dari tahun 2020 lagi. Pengusaha bercadang untuk menceburi bidang perniagaan chocojar ini secara sepenuh masa. Perniagaan ini akan beroperasi di Azimat Terus Maju Enterprise, Km16, Jalan Jemaluang, Mersing. Selain itu, daripada pengalaman yang ada ini, pengusaha mendapati perniagaan chocojar ini merupakan satu perniagaan yang berpotensi kerana terdapat banyak permintaan.
Azimat Terus Maju Enterprise berjanji menghasilkan produk coklat bijirin yang berkualiti dalam konteks HALALAN TOIYYIBA dengan memfokuskan kepada kesihatan masyarakat dalam menyediakan peluang bagi meningkatkan pendapatan isirumah menerusi perniagaan coklat keluaran syarikat di samping mewujudkan usahawan coklat yang berilmu, kreatif, kompetetif, berdaya maju dan berniaga mengikut syariat Islam. 
Syarikat Azimat terus Maju Enterprise berazam untuk menjadi pengeluar jenama coklat terbesar di Malaysia yang dikenali dan diiktiraf, dengan melahirkan lebih ramai usahawan coklat dalam menaikkan ekonomi isirumah disamping memberi peluang pekerjaan.
Pasaran
Hal ini demikian, produk kami ini pada mulanya telah dibuka dan hanya dihantar sekitar Mersing sahaja. Namun begitu, perlancaran produk ini telah terbuka luas kerana mendapat pelanggan daripada negeri Pulau Pinang, Pahang, Kelantan dan Kedah. Walaubagaimanapun, produk kami ini telah membuka pasaran juga di sekitar semenanjung Malaysia juga sabah dan Sarawak. Perluasan pasaran ini dilakukan untuk memberitahu kepada pelanggan kami bahawa produk kami mempunyai keistimewaan yang tersendiri.

Meet The Team

Who are the real people behind whole career and reputation had created an aura of glamorous and successful
Image

MI. Zikri

Image

MK. Nizam

Image

MI. Zikri

Image

MA. Aiman

AZIMAT TERUS MAJU ENTERPRISE

AS0417999-W

H-20-05, PPA1M PUDINA

NO.2 Jalan Kasturi P17, Presint 17, Putrajaya

62150 WP PUTRAJAYA